وبلاگ بنویسید و پول کسب کنید.

Posted on at



چند دقیقه یا چند ساعت در روز وقت خود را صرف فیس بوک می کنید؟


چند بار مطلبی را لایک می کنید و یا به اشتراک می گذارید؟


شاید عجیب به نظر برسد که از لایک و به اشتراک گذاری و کامنت و استتوس های کاربران شرکت های رسانه اجتماعی، به شرکت های بیلیون دلاری تبدیل شده اند. شرکت هایی که ما به عنوان کاربران آن، بزرگترین سرمایه شان هستیم و در این دنیای مشتری مداری کمتر حتی به حقوق ما احترام گذاشته شده است. واقعیت این است که استتوس و مطالب ما، عکس ها و ویدیوها، اطلاعات شخصی و حتی لایک و کامنت ما باعث سودآوری شرکتهای رسانه اجتماعی میشود. در واقع بیراه نیست اگر بگوییم ما کارمندان بی جیره و مواجب شرکت فیس بوک هستیم!


شبکه فیلم انکس چیست؟


شبکه انکس یکی از شبکه های نو ظهور اجتماعی برای به اشتراک گذاری فیلم ، عکس ، متن و ... است. امتیاز بزرگ این شبکه که


آن را برای کاربرانی مثل من جذاب ساخته است این است که ادعا دارد که سود دریافتی از محتوای تولیدی کاربران را با انها شریک می کند. من در طول ده روز اشتراک در این شبکه و نوشتن هفت پست وبلاگی کوتاه نزدیک به هشتاد دلار درامد کسب کرده ام. اشتراک گذاشتن فیلم که اساس این شبکه است درامد بیشتری را نصیب کاربران میکند.



کپی و پیست:


در قوانین این شبکه اورده شده است که این شبکه به حق کپی رایت احترام می گذارد و چنانچه کسانی از مطالب و یا فیلمهای دیگران برای صفحه خود- بدون ذکر منبع- استفاده کنند، بلافاصله از این شبکه حذف میشوند.


نحوه پرداخت:


یک قلک روی صفحه داشبورد شما وجود دارد که هر لحظه میزان درامد کسب شده را به شما نشان میدهد. این درامد تابع فاکتوری به نام "باز" است که این فاکتور با میزان تولید محتوای شما و میزان به اشتراک گذاری، تعداد لایک ها، کامنتهای گذاشته شده و کامنت های خود شما بستگی دارد.


 


رویا محبوب کیست؟


ظهر یک روز گرم تابستان به دیدارش رفتم. دختری ریز نقش و ساده که جزو 100 جهره تاثیر گزار جهان، به انتخاب مجله تایمز شده است. او آی تی و مدیریت بازرگانی خوانده است.



او می گوید که شبکه زنان انکس فرصتی را برای به اشتراک گذاری و کسب درامد برای زنان و دختران فراهم می کند. او میگوید در حال رایزنی با بانک های محلی افغانستان است تا پرداخت پول به کاربران را تسریع کند.رویا یکی از کسانی ست که شبکه فیلم انکس و زنان انکس را به افغانستان آورده است. او می خواهد افغانستان اولین جایی باشد که شرکت انکس درامدش را با کاربرانش تقسیم می کند. او می گوید: درامد روزی یک تا 20 دلار وحتی بیشتر برای یک امریکایی یا اروپایی چندان قابل توجه نیست اما برای دانش آموز و یا دانشجوی افغانی که درامدی ندارد، می تواند تغییر بزرگی ایجاد کند.


خانه فرهنگ افغانستان


خانه فرهنگ افغانستان با برگزاری ورکشاپ های زیادی در طی سه سال اخیر، صدها نفر در سراسر افغانستان را با رسانه های اجتماعی، عکاسی و فیلم سازی آشنا کرده ایم و این فرصت بی نظیری برای همه آنهاست تا از آموزش های خود درامد کسب کنند.


شکیلا حیدری یکی از اعضای انکس روز پنج شنبه به خانه فرهنگ افغانستان خواهد آمد تا نحوه کارکرد و استفاده این شبکه را در کلاس وبلاگ نویسی توضیح دهد و به سوالات پاسخ دهد. از همه اعضای خانه فرهنگ- که دارای کارت عضویت- میباشند دعوت میشود تا در این برنامه حضور داشته باشند و از این فرصت استفاده کنند.



About the author

MasumaIbrahimi

معصومه ابراهیمی مدیر خانه فرهنگ افغانستان است و در کابل زندگی میکند.

Masuma Ibrahimi is Director of Afghanistan Cultural House. She is living in Kabul.

Subscribe 0
160